Eventhusbilar

100 % enligt dina behov

Av erfarenhet vet vi att dina krav är höga. Därför erbjuder vi en smidig process för beställning och tillverkning där vi steg för steg tillsammans kommer fram till de bästa lösningarna. Ett mobilt showroom, ett rullande laboratorium, en bokbuss eller en veterinärhusbil: Oavsett vad du behöver kommer din färdiga eventhusbil att bli en mobil arbetsplats där du kan trivas och jobba effektivt.

Möt kunderna där de finns

Eventhusbilen är en fantastisk resurs för att kunna möta dina kunder, besökare och lyssnare. Att göra det enkelt för kunden är a och o. Med en skräddarsydd eventvagn kan du besöka enskilda kunder, större branschevent eller göra en hel turné till flera platser. Tillgängligheten gör det både lättare för dig och framförallt smidigare för kunden. Servicen du kan erbjuda ökar i värde. Just att kunna möta kunden på hemmaplan får dina kunders problem och behov att framstå som mer påtagliga och uppenbara.

Exempel på specialistområden där våra eventhusbilar används:

 • Radiosändning
 • Glasögonprovning
 • Högteknologiska instrument
 • Kontorsmaterial
 • Veterinär
 • Inredning boende
 • Laboratorium
 • Produkttester
 • Läromedel

Bekväm året runt

Med din expobuss, radiohusbil, bokbuss eller ditt mobila testcenter får du en trivsam och funktionell arbetsmiljö alla dagar på året. Allt sedan starten i början på 90-talet har vi jobbat hårt för vårt signum att leverera specialhusbilar med absolut högsta prestanda. Den metod vi använder ger en både lätt och stark konstruktion. I kombination med den effektiva isoleringen får din eventhusbil en inomhusmiljö som blir behaglig alla tider på året.

Exceptionell kvalitet

Hos Nordic kan du räkna extra hög kvalitet som standard. Du kan vara säker på att din eventhusbil blir i en klass för sig. Det är en garanti vi kan stå för tack vare full kontroll över hela tillverkningsprocessen.

Det spelar ingen roll om du beställer en utställningsbuss, ett mobilt testcenter eller en radiohusbil. Planlösningen du vill ha kommer att förverkligas med en design, utrustning och den materialkvalitet som definierar svensk kvalitet – ett epitet som väger tungt i husbilsbranschen. För oss är din eventvagn ett hantverk på fyra hjul.

Hör av dig till Ulf

Slå mig gärna signal om du undrar över något eller vill diskutera planlösningar

Ulf Sellgren
070-629 49 76
ulf@nordicmobileoffice.se

Eventhusbilar översikt

 • Längd: 7520 mm
 • Bredd: 2350 mm
 • Höjd: 3050 mm
 • Tjänstevikt: ca 3200 kg beroende på utrustning
 • Totalvikt: 3500 kg

Referenser eventhusbilar

Referenser

Elit Instrument

En stor inspirationskälla för oss på Nordic Specialhusbilar är att se hur våra kunder bryter ny mark med hjälp av sina skräddasydda specialhusbilar. Elit Instrument är ett talande exempel. Med sin expobuss kan de erbjuda sina kunder en uppskattad enkelhet, närhet och ökad tillgänglighet. Samtidigt ger de sina säljare en enastående möjlighet att möta kunderna i deras hemmamiljö.

Läs mer

En rullande mässa

Sedan 1945 har Elit Instrument levererat högkvalitativa tjänster och produkter inom mätning och kalibrering till den svenska industrin. Sin expobuss använder de som en rullande mässa för sina högteknologiska instrument. Den specialbyggda eventhusbilen ger företaget exceptionellt bra möjligheter att öppna nya dörrar för kunderna. Utan att behöva åka en meter får besökarna ett gyllene tillfälle att testa utrustning, få demonstrationer och ställa frågor direkt till Elit Instruments säljare.

Tematurnéer

Elit Instrument har ett framgångsrikt upplägg för hur de ska nyttja sitt rullande testcenter på effektivaste sätt. Lösningen heter tematurnéer. Eventhusbilen fylls med instrument och verktyg för ett specifikt område eller ändamål. Sedan bär det av ut på vägarna. Och det är här styrkan med en mobil mässa visar sig som tydligast. När Elit Instrument kan erbjuda sig att parkera sin mässa utanför kundernas arbetsplats.

Eller som Markus Tollefors, säljare på Elit Instrument uttrycker det: ”Vår rullande mässa är den smidigaste mässan man kan tänka sig!”

Leverantörerna åker med

Elit Instrument erbjuder sina kunder inom den svenska industrin en bred leverantörs-oberoende produktportfölj. På säljturnéerna med sin eventhusbil besöker de toppskiktet av högteknologiska företag. Då passar de även på att ta med sig sina leverantörer. Ett betydelsefullt affärsmässigt komplement och en uppskattad service till kunderna.

Klicka här för att se fler invändiga bilder

Axel Larsson

Varje specialhusbil är unik. I framtagningen av Axel Larssons utställningsbuss var det produktexponering som stod i främsta rummet. Tillsammans tog vi fram en lösning som kan ge deras ventiler och mätinstrument en förstklassig exponering. En rullande minimässa ska ändå kännas stor. Byggnationen blev en gemensam process där den färdiga planlösningen skulle tillgodose ett dubbelbehov: En praktisk minimässa för Axel Larssons säljare och en välkomnande miljö för besökarna.

Läs mer

Produktprogram och kunskap

Förutom ett omfattande produktprogram erbjuder Axel Larsson även erfarenhet och teknisk kunskap. När de besöker de stora industrierna runt om i Sverige med sitt rullande showroom gör de det lätt för kunderna. När de öppnar dörren till sin eventhusbil möts besökarna av ett gediget utbud av produkter. Det är också ett ypperligt tillfälle för Axel Larssons säljare att presentera nyheter och höra vilka problem och behov kunderna har.

Kör in på mässan

Axel Larsson är en av Nordens ledande leverantörer av ventiler och instrument. Sin praktiska utställningsbuss använder de också som en mobil monter. När det är dags att besöka större mässor kör man helt enkelt in eventhusbilen på mässan. Säljarna får på så sätt en mässmonter de är bekväma med och kan förbereda på hemmaplan innan avfärd. Sedan är det bara att släppa in besökarna i showroom:et – till en uppdukad produktutställning och en trevlig pratstund.

Klicka här för att se fler invändiga bilder